Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na sam dźwięk TSGaes mam ciarki. Jak ja to mogłem sprzedać? Myślałem, e 100% to dużo, a tu taki zonk. Mały ma 6 lat, więc ma czas :). Nie no porozbijałem mu trochę. Ma np Date za 40 zł. i jakieś społki z dywidendą itd. Bank kupiłem bo wydaje się i bezpiecznie i bez wiecznego zaglądania, strsu itp Zjazd zaliczył w marcu srogi, a wcale jakoś mocno jeszcze nie odbił. Oczywiście obserwuje rynek :). Dopiero buduję mu portfel. Bez szaleństw. Wystarczy ze ja mam Vars i sie denerwuje :)