~Wolf

Kredytu nie bralem na zakup tych akcji..takze leza i jesc nie wolaja..ja ci nie zagladam w portfel i nie mowie co masz zrobic z akcjami...nie siedzialbym tutaj gdybym nie mial akcji..takie proste...atakuje glupote naganiaczy..ktorzy nie mja pojecia o spolce a pisza glupoty...laczenie ze szwjacarami i tak dalej...i konca nie widac..mowili ze bedzie info obok raportu...do dzisiaj nie ma ...mowili ze bedzie dobry raport...w raporcie spadek o 60 procent..i tak dalej..naganiacze pisza o perspektywach i dobrym raporcie..nie czytajac nawet tego raportu...i tak to wyglada..wypychaja akcje w ulice..ja tez bym chcial zeby to skoczylo..ale jest inaczej...rozprowadzaja akcje co sesje i zamiast isc do gory na obrotach ...zenia.....pol swojego pakietu ozenilem w tych granicach czyli 0.11 ..zobaczylem jak zasypuje po 70 tys akcji i popyt sie nie odbudowuje..i wtedy dalo mi do myslenia...wiec sobie zenilem na raty dluzszy czas..zobaczylem jak bestpeny..strony internetowe byly robione na kolanie..przed transkakcja..sprawdzalem , ze tomalkiewicz mocno przplacil..mysle ze celowe..cofnij sie do tej transakcji za domeny....

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.