Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja Cię rozumiem. Ale lepiej powiedziec że jest źle ale pracują nad poprawą niż ściemniać lud. Ta spółka powinna być bardziej przejrzysta, przynajmniej od teraz aby powróciło do niej zaufanie. A odkąd pamietam w tej spółce nigdy nic jasno nie bylo powiedziane. Zawsze prezes mowil tylko to co chcieliśmy usłyszeć, a na konkretne pytania zasłaniał się umowami. Gdy uslyszalem o Bee naprawdę wierzyłem, że chcą wydać porządny innowacyjny tytuł. Ale na targach w Poznaniu zaczęła mi sie zapalać czerwona lampka. Dla mnje zmarnowali potencjał tej gry. Tyle rzeczy mogli dodać jak choćby budowa ula. Ale moge sobie tylko tak mówić bo żadnej gry nie zrobilem. Pomimo tego z obietnic prezesa wierzylem, że są zdeterminowani i się starają. Natomiast gdyby ludzie za nią odoiwedzialni przyznali się do kilku błędów nie żałowałbym dzisiaj ani jednej straconej zlotowki.