Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2020-05-16 o godz. 10:07 ~ddet napisał(a):
> Nie mogę uwierzyć jak wielką ułudą operujesz i jak wywyższasz soją obecnośc na tym forum. Nikt kto operuje konkretną kasą nie bawi się w analizowanie spółek i upublicznianie tego. Robią to tylko Ci którzy próbują sobie udowodnić że mają rację. Mam niezły ubaw z tych postów od samego początku.
ciesze się BOND, ze mam w tobie stałego czytelnika :) :)
nigdy nie pisałem, ze operuje konkretną kasą po pierwsze .. po drugie gra na giełdzie to obecnie dla mnie dodatkowa zabawa która przynosi dodatkowe profity, to nie jest moje źródło utrzymania - nie mam parcia pod tytułem "kasa..kasa..kasa ponad wszystko"
zbyt mocno cenię swoje zdrowie aby się zabijać dla mamony :) :)
analizy służyły aby nieco rozszerzyć poglądy czytelników i sprowokować do sensownej wymiany zdań na temat inwestowania, wiem że tym nastawionym na KASA ..KASA ..KASA PONAD WSZYSTKO i operującym majątkiem swojego życia mocno przeszkadzały .. no cóż nie da się dogodzić każdemu zwłaszcza takim którzy cenią pieniądz ponad wszystko i mają na celu golenie z kasy wszystkich i za wszelka cenę ..:) :) .. widzę że coraz bardziej to przeszkadza wiec może lepiej faktycznie dać sobie spokój .. :) :) powodzenia zatem życzę ..