~newsTV

Dnia 2020-05-15 o godz. 15:27 ~aaa napisał(a):
> następny kolega ,
> pokaż mi mój post gdzie pada słowo upadłość???
>
> czekam...

Kolejny raz na Twoje śmieszne ujadanie!! ktoś znomu MUSI?!! coś udowadniać coś co można znaleźć w tysiącach postów od lat z Twoim ujadaniem na Spólke i na Prezesa już raz wybrałem Twoje wypociny Ty znowu swoją śpiewke że to nie ja nie nie a KTO??! KTO pisał sam ze sobą i pajacował mam znowu szukać jakieś Twoje wywody w dyskusji samego ze sobą?!!
CO TY WOGOLE SOBIE WYOBRAŻASZ!!!??
Nie udało się bo zakupy grubo powyżej 2zł sprzedaż z potężną stratą a teraz LATAMI!! tylko płacz. Ogarnij się , to jest Twoja sprawa nie zatruwaj tu powietrza!
Dlaczego słowa o Raporcie nie napiszesz?! o Nowym Projekcie?! może masz wiedzę lub przypuszczasz kto zabrał 700 tyś klocków lego dzieciakom podobnym do Ciebie, którzy to teraz od 2 tygodni z siebie robią błaznów sprzedając na dołku sami podjęli decyzję że oddadzą akcje a to że tym razem nie był inny błazen tylko mocniejsze łapki, które nie wystawiły nic na S co widać gołym okiem od 2 tygodni w arkuszu zleceń no cóż bywa :)) No a teraz dawaj coś o wynikach! może jedno zdania chociaż no już aport ! !! To znaczy RAPORT ! mały komentarz aaa :)) Pewnie znasz już go na pamięć ale nie zaszkodzi dane z niego utrwalić :))

link 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.