Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Z całej stajni zamula tylko plg. Miałem plan sprzedać cały pakiet i wejść na przełomie roku w cdproject pod cyberpunka. Ogólnie chciałem 50% portfela tam wrzucić bo to była dla mnie pewniak. Za polmana kupiłem xtb. 8.20 i liczę że kilka miesięcy i 100% będzie do wyciągnięcia. Martino jak plg ruszy to 60% mimimum na start. Zobaczymy raport ale po cichu liczę że nie będzie zły i stać ich będzie na skup. Wtedy złotówka lekko ale wirus mógł im pokrzyzować plany i tak jak pisales trzeba bedzie więcej czasu. Ktoś pisał że Powiśle kiepski temat? Za rok będzie się tam bawić, robić zakupy i lansowac pół warszawki. Drogie samochody pasują tam jak mało co.