Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
nie łapiesz, ja akcje tej firmy kupiłem nie pod raport ten czy następny, jak wiem że coś ma potencjał i jest dobrze zarządzane to musi wzrosnąć, gdzieś mam ten raport, jak akcje spadną to jeszcze dokupię :) jak trzeba będzie to mogę ich rok, dwa trzymać :) wiem że firma się rozwija i widziałem to na własne oczy, ludzie tutaj to sami traderzy:D kupić i od razu sprzedać. Kiedyś sprawdzisz tą firmę i przypomnisz sobie że taki jeden pisał o tym ;) Zainwestowałem sporo w te akcję po 4,02 zł i mogłem sprzedawać po 5.22 ale nie zrobiłem tego bo wiem jaka będzie ich wartość. Teraz akcje są w podobnej cenie jak kilka lat temu gdzie firma jeszcze miała avet pharme, od tego momentu firma zrobiła krok do przodu. Zobaczycie jak skoczą zyski za miesiąc, dwa jak skończy się ta ściema z pandemią. Kto chce polecam przeczytać raport za poprzednia lata, ale nie tylko finansowy ale też o tym jakie zmiany zaszły w firmie, mi nikt nie musi wierzyć :)