Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Eski ja nie kupuję pod dywidendy ja wolę robić na grach po 100 procent zysku w kilka miesięcy niż czekać rok na 10 procent. Pod dywidendy to dziadki trzymają ja wolę być na bieżąco i grać swoje. Nie biorę kontraktów bo jestem za duży ryzykant i raczej bym szybciej stracił niż zyskał. A bubelek 90 na 10 że będzie dobrze. Ktoś tam napisał meila do zarządu że robią restrukturyzację. Nawet jakiś Ruski popełnił niby samobójstwo oj tam będzie ciekawe. Dobiorę do 100 tys Miałem 50tys ale się skróciłem bo chciałem zobaczyć czy ktoś zbiera akcje za 20gr i czy kurs się utrzyma na tym poziomie. Kupiłem za to co innego co i tak urośnie to nie płaczę że wywaliłem za wcześnie a teraz będzie ostro rosło. W tygodniu chyba podbiję do 30gr za akcję zobaczymy. Jak nie to po raporcie