Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pomarzyć możesz sobie gdzie idą w odstawkę na dłuższy czas marzyciel pisałem na innym poście że czas siedzenia w domu się skończył nie wiem gdzie mieszkasz chyba na wsi bo u mnie w mieście ludzie korzystają z pogody i tłumy ludzi wreszcie zaczęło korzystać z życia a Ty byś chciał spowrotem ich wszystkich pozamykać jak nudzi Ci się wolność to sam sobie zrób izolację albo kwarantanne i oglądaj tv lub graj w gry nie wiem czy wiesz ale to już było jak w piosence Maryli Rodowicz otwarte galerie niebawem ruszą liga zostaną teatry , kina gaming miał swoje 5 minut za sprawą koronawirusa ale to już przeszłość czas się obudzić życie budzi się na nowo a wraz z nią cała gospodarka ot co