Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
c/z 3 wiec powinno kilka razy wyzej kosztowac spolka niedoceniona kilka baniek lezy na koncie to polowa kapitalizacji a 6mln zl zysku rocznie na operacyjnym cciekaw jestem kiedy dostrzega spolke ludzie, kiedys z 1 na 10zl poszlo w kilka sesji a jeszcze nie zarabiala tyle spolka ja bralem po 2.10 i czekam na ok 8-10zl taniej nie oddam bo wiem co mam. Jak mi wpadnie wolna kasa to bym chcial dokupic jeszcze mozliwie najtaniej bo o kurs sie nie martwie a im taniej sie kupi tym lepiej wiadomo, tym wiekszy zysk bo tu bedzie ok 10zl predzej czy pozniej.