Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale tak samo bylo przed zwala koronawirusowa w lutym. Tesgas wystrzelil jako ostatni. Radze ostroznosc tylko tyle. Jakby spekula juz zgrala sie gdzie indziej i podnosi ten papier na koniec z braku alternatywy. Srednia na ten rok 5-5.5 Po 3.8 owszem byla dobra okazja i to pisalem ze jest najprawdopodobniej denko. Zreszta kto obserwuje notownia to widzial akumulacje. Teraz wam znow spuszczaja na leb. Czekam na to wyjasnienie i go nie widze. Ja jestem out ostatecznie. Niech rosnie beze mnie. Powodzenia