Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
zostało mi jeszcze 400K i fińito
myslicie że cena podejdzie do czerwca czy raczej spadnie? Klasztor co tam mich gadał od kiełbasy? bo jak do czerwca nie sprzedam to będzie problem a czas ucieka.... wiesz klasztor, żona chce się budować a ja utopiłem na kani kasę od ojca co niko cebulak polecał i teraz mam kuku.. nawet w weekend smaku na alko nie ma bo wszystko pada, koronawirus ratuje mi dupę bo sklepy budowlane pozamykane więc żona jeszcze ok ale wiesz... ile można... klasztor daj cynk czy trzymać czy bedzie tanieć
ide na rower