Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Teraz bez stopa nie gram szanuje zdrowie Miałem duży zysk z 5 K +23 K zł w tydzień to wiesz gdzie rozum był poziadałem zmysły nie dałem sobie powiedzieć że nie mam racji Jestem na Fut długim obserwatorem bo zawsze jest K i S do otwarcia 10 pkt straty wystarczy a zysk obserwuje i często stopa podnoszę , Ele jak 50 pkt + to super (30 - 40 nawet 20 cieszy ) Na TBULLu czytałem 3-y twoje analizy i były super dla mnie żałuje ale miałem 200szt. Teraz 500 i nic więcej, tu płynność kiepska na półce i te otwarcia zamknięcia szturmowe Poczekam i dzięki