Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak ścina. Ten sposób, wiesz to zwykły handel. Kompletnie się na giełdzie nie znam Poprostu kupuję jak tanio i sprzedaję jak myślę że zaczyna być drogo. No i coś za to kupuję co wg mnie ma wartość. Oczywiście im większy potencjał wzrostu tej wartości tym lepiej. Jak BTC. Zaczęłam od BTC właśnie i tak trochę z... nudów albo że okazja była... W październiku 2019 kupiłam akcje za 5 tysięcy. I patrzę a tu już 99 tys w akcjach oczywiście:) Z tego tylko jakieś teraz 25 jest na akcje typu juju...:) Zobaczymy jak się to skończy. Najwyżej stracę piataka. Co jest już niemożliwe patrząc na samo BTC :)