Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No wiesz... Jakby to.......
Ja za Juju inne akcje kupuje :))) Tylko patrzę skąd złazi spekuła i wtedy wiem że trzeba kupić juju.. Ale juz nie mam Zaraz poleci do tygodnia na max...,
Prawda taka że pewnie ta ich gra Covid to coś niskobudżetowego na przykrywkę dla Darka. Wg mnie to może wogóle Dark Moon by Juju nie być. Juju kompletnie kasy nie ma, wydali wszystko :))) , tylko projekty mają i duże wydatki. Gry za miliony...
BTC nie potrzebuje aż tyle by zrobić gry i szybko działa, nic nie przekłada a wręcz przed czasem są:))
Więc siedzę sobie tu wytrwale i zbieram spady :)
Ciekawe jak będzie po oficjalnym odpaleniu Sady i Taffy :))