Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale ta świeca na CLC to trochę mi przypomina 11bit jak przy 180-190 ruszył na 540..przychody mega duże, sam jestem ciekaw, gdzie się zatrzyma, jutro raczej kontynuacja. A co do VAR to nie masz wrażenia, że pilnowanie są wsparcia na fibo ...? Dzisiaj był nurek na 2,31 i na koniec wróciło na 2,42 ciekawe. Podobnie obserwowałem schematy na ULT i VVD teraz też tak to wygląda. Już niedługo zweryfikujemy przychody pod kątem epic games... oby Pan Rosiński nie udawał optymizmu, bo po doświadczeniu z Kościelnym z vvd jestem sceptyczny co do hurraoptymixmu