Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pisałem, że mam, ale nie tyle ile chciałem na tą chwilę jakieś 20k akcji więc nie narzekam, ale miałem ustawione przy 1,21 kolejne 20 k i nie weszło, stąd wiem jestem.donkonca zadowolony. Ale myślę, że jeszcze będą testowane poziomy 1,21 więc już nie kupowałem przy 1,32 i wyżej. Może to był błąd, ale patrząc na ruchy na spółce to raczej spodziewam się jeszcze kilku zrzutów. Nie chodziło mi o efekt maja tylko samą majówkę :) mówiłem Tobie, że od pamiętnego tapniecia w tym roku będą duże wzrosty i są. I wers mam też columbusa z foto, Novavis już nie od 9,xx PLN. Myślę, że CLO pociągnie też 01CYB i GTS więc trzymam kciuki