Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiesz co, odpuśćmy już tematy wiadome i smutne. Odpowiadając na to, tylko podbijamy zainteresowanie. Jest jak jest, każdy normalny pomyśli swoje.... i tyle.
Co do mojego bicika, to umie zaskoczyć , nie powiem :))). Nie mam ciśnienia teraz zupełnie na to. Cieszę się, że tak mu dobrze idzie. Może całkiem się z tego pomysłu wycofam, nie wiem. Do premiery, jak dla mnie, jeszcze 2 lata. Zobaczymy.
W Twój Carbon wszedłem, w poniedziałek z rana, po niedzielnej lekturze. Mała pozycja, myślę że na korekcie jeszcze dokupię, zobaczę. Powiem Ci, że generalnie to nie buduję portfela w Polsce od nowa. Swoje wycisnąłem na tym kryzysie i jadę już na oparach. Szykuję się natomiast poważnie do shorta na SP500. Wymyśliłem sobie wejście w okolicach 2930-3000 i zjazd w kierunku 2630-2460. - takie Elliottowskie rozegranie tu widzę, no zobaczymy. Co do naszego Infoscanu, to na 1.28 mamy niby 0.382 Fibo, ale Infoscan słabo chodził ostatnio technicznie, więc nie wykluczam że może być taniej. Spadł pod ma15. Jak walnie pod ma45, będzie gorzej. Ja akcje trzymam i ani myślę się pozbywać póki co.
Pszczółka broni się bardzo ładnie korektami w locie póki co i tak trzymać.
Trzymasz jeszcze ten gaz? czy Cię wywaliło?