Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W skrócie tak. Spekula zawsze szybko wychodzi po info a tu było jej dużo tak jak kiedyś kółkowiczów (np klabater z ich grą HWCT nie było mega piku sprzedaży jak DDS PLW to wywalano akcje przy okzacji odpalając kilka stoplossów mimo że spółka radzi sobie ok i zarabia) Było info że Digital przejmuje gamedev i się potwierdziło a nikt nie mówił (na poważnie podkreślam) że będzie to Techland. Plany spółki są sensowne więc jest potencjał a w gamedev za to płacisz. CDR teraz bije swoje rekordy ze względu na POTENCJAŁ bo gdyby nie to nie miałby C/Z +250 Nikt nie namawia do kupna itd tylko do analizowania danych. January mówił że wchodzi w gamedev więc mamy OML i Setante zaraz All in! Games. Byli info digital będzie gamedev i się zgadza. Trzeba poczekać może być ciekawe Ja sam na digital dużo nerwów straciłem ale pakiet mam i czekam jak to się rozwinie tym bardziej że 1 info zmienia kurs o 180 st.