Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jest mi bardzo bardzo głupio i wstyd. Ale przede wszystkim za to, że poświęciłem 2 minuty na wpis pod Twoim postem, który jest o niczym - z resztą jak 10 poprzednich. Nie frapuje mnie Twój, uszczuplony po Jujubee, stan posiadania. Jesteś dla mnie zwykłym "klasycznym przypadkiem giełdowym" - jednym z miliona, które obserwuję od kilkunastu lat. I tyle. Nie zamierzam więcej podbijać swoją obecnością Twoich skromnych wpisów. Jak widzisz pisałem o Tobie, do normalnych ludzi, w trzeciej osobie. I tak pozostanie, jeśli w ogóle się nad Tobą jeszcze pochylę. Bez odbioru.