~Reznor

No to fakt jak zobaczyłem dzisiaj PMI dla Francji i Nimiec to myślałem, że Dax będzie testował 10 200 a tu niespodzianka, taka giełda. Nie wiem czy widziałeś dzisiaj ogloszenie po sesji Ciecha, zamierzają skupić do 14,9% akcji własnych przy cenie nie większej niż 45 zł aktualnie 35, jutro będzie zapewne jeszcze większy rajd pod 40,xx. Nie pamiętam kiedy ostatnio spółka ogłosiła Buybacki. Co do infoscan, czuje o tyle większy komfort, że kurs nie jest wysoko i nie jest to drugi braster. Jeśli spadnie jutro to dokupię. Mogłem dać znać wcześniej Tobie, ale mi umknęło, mam jeszcze Carbon studio, dobierałem przy 21 PLN z dwa tygodnie temu, ale na steamie nr 1 na VR jest ich kolejna odsłona DarkTimes, ale chce poczekać do premiery warhammera 4000 na VR, mają to zrobić, więc tu widzę docelowy punkt zwrotny na spółce. Aktualnie drogo na wejście 35 PLN stąd wrzuć sobie w obserwowane, jeśli już jej nie masz. Tak, jak napisałem czaję się na gaz. Co do zachowania indeksów to moim zdaniem efekt wpompowanych $$$ i przeświadczenie, że drukarki zrobią swoje - dadzą płynność, więc można kupować, bo z papierem nie zostanie się na długie lata. Wczoraj kupiłem trochę akcji Totala i exxona, kontrakty odpuściłem z tego samego powodu, co podałeś- też liczę na spadki do kontraktów nawet lipcowych. Pozdrawiam i powodzenia

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.