Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pan Duda twierdzi, że nie dopuści do zniesienia 500+ , 13 emerytury, i pewnie jeszcze by dołożył wszelkich socjali i dopłat do górnictwa, bez względu na stan finansów publicznych, bo o takowych nic w swojej wypowiedzi nie wspominał. Przekaz takiej wypowiedzi może być tylko jeden - liczy się dla mnie tylko zwycięstwo w wyborach i moja pensja. Jak wam się gospodarka zawali jak w Wenezueli to sobie radźcie. Dla mnie to jest chamski egoizm i brak myślenia o Państwie. Jak chcecie to mnie krytykujcie. A apropos tych śmiesznych tarcz, kto będzie spłacał te długi po aferze z wirusem? Czy aby nie przeciętny obywatel . Ale pardon , Pan Duda nie pozwoli aby koszty kryzysu dotknęły przeciętnego obywatela. Jestem mega rozczarowany PIS- em . Jeden z niewielu rozsądnych ludzi Cejrowski który trzeźwo myśli.