Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mi się wydaje, Że ma właśnie duże perspektywy rozwoju.
Wcześniejsze wzrosty były wywołane informacją o sprzedaży kolejnych robotów chirurgicznych. Ktoś pisał na tym forum, że oni sprzedają średnio 4 roboty w roku. Spółka już sprzedała 2 roboty a mamy dopiero kwiecień.
Prognozuję, że szpitale dofinansowane dotacjami na koronawirusa będą sobie właśnie pozwalały na taki zakup, więc ta sprzedaż na pewno wzrośnie.
A jeżeli siądzie kardioznacznik, to całkowity sukces. Moim zdaniem informacja o partneringu i 3 fazie kardioznacznika, też powinna się pojawić w tym roku.
Zobaczcie też, jak szybko spółka odrobiła stratę po odcięciu dywidendy. Ja żadnych obaw nie mam. Ale spekulantów raczej tutaj mało.