Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pg masz rację biłem się z myślami czy wstawić sl czy sprzedać,ale jak dziś poczytałem o Chinach.Cholera jasna kasować na wszystkich papierach co się da i nie igrać z losem,ewentualnie stop nie za daleko. Już nie mam żadnych wątpliwości że te "cherezie" które pisałem się sprawdzą. Teraz jak zacznie się walić to dwa razy mocniej i WSZYSTKO. Kiedy nie wiem.Odstawiam do dwóch miesięcy jak zobaczą że kasa się kończy,a wirus nie odpuszcza. Zbytnio bym nie liczył na luzowanie obostrzeń bo ludzie i tak nie będą wychodzić jak nie będą musieli. Luzowanie tylko zwiększy ilość chorych. Przykre ale albo ŻYCIE albo "DOBROBYT" ps. Kto jak przechodzi chorobę zależy również od genów danej osoby.