Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pracownicy ( Huty w Krakowi, nie wiem jak reszta) po raz drugi w tym roku dostali okrojoną wypłatę ( bez regulaminowej premii za produkcję) bo niby spółka jest na minusie, bo niby ciężka sytuacja... A sytuacja jest taka że zapotrzebowanie na stał jest ogromne, sprzedaż ogromną, lepsza niż w czasach najlepszej koniunktury. Po czym ukazuje się wypowiedź jednego z typów z zarządu Cognora że spółka jest prawie 30 baniek na plusie. Takim to sposób prezio zostawił sobie w kielni 300k tylko za marzec i tylko za hutę z Krakowa...po mojemu kradzież, ale pewnie tylko po mojemu.