Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witajcie Już o tym wspominałem. Nikogo nie naganiam każdy ma swój rozum. Producent rękawiczek jednorazowych czyli namacalny produkt żadna wirtualna szczepionka. Zaczyna startować około 15 kwietnia wyniki za I kwartał. I i II kwartał na bank będą rekordowe bo przed pandemią średnio sobie radzili.Ślą do USA i wielu innych krajów. Czy i po ile kupić pozostawiam każdemu do oceny ja brałem po 19.30 i przetrwałem jazd na 10zł.Ostre wachania kursu uprzedzam. FIRMA PO WSZYSTKIM NIE UTRZYMA CENY.