~fanpli

stolnik, nie pomyliłem się w ocenie twojej osoby
chcesz spekulować, życzę powodzenia
pisząc ''o wszystkim decyduje kurs" pokazałeś prawdziwe oblicze
patrzysz na spółkę przez pryzmat kursu, we/wy etc?
niewiele rozumiesz, rynek z reguły przereagowuje: albo wycenia zbyt wysoko, albo zbyt nisko
moim zdaniem tu mamy zbyt nisko, ale ty oczywiście kierujesz się tezą: kurs rośnie to jest super w spółce
kupują więc muszą coś wiedzieć...
to, takie płytkie, statystycznie taka gra kończy kupowaniem w górce i sprzedażą w dołku
nie sądzę, aby pli było spółka dla ciebie, to nie jest spółka spekulacyjna
i spadła dość, aby uznać jej kurs za atrakcyjny, wystarczy popatrzeć co potrafi:
https://www.platige.com/pl/project/commercial-branded-content-pl-2/platige-image/
a, zresztą, wolna wola, rób co chcesz, ja kieruję się af, ty? nie wiem? at?
tutaj? może na wsk tygodniowych, bo at nie jest wymyślona dla tak płynnych walorów...
Ps> takie osoby jak ty nigdy nie kupią, bo wciąż wyszukują powodów aby nie kupić, z tym czuja się świetnie ...i nagle znikają jak tylko kurs zaczyna rosnąć - bez odbioru, mam dość!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.