Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja zdecydowalem sie nie zwiekszac tutaj zaangazowania. Zostaje z tym co mam. Kurs sie zachowuje calkiem dobrze. 4zl sie broni. Dla mnie interesujaca cena bylaby 3.5 W tych warunkach inne spolki dla mnie atrakcyjniejsze. Schodze wiec z poziomem zainteresowania. Nawet mi pasuje teraz wasze naganianie :D Choc uwazam ze prognozy Oldboja niektore odklejone od rzeczywistosci. Ociera sie to o celowe wprowadzanie w blad. Inwestorzy teraz juz kupuja zyski 2020. Juz slabe liczby z raportu schodza na drugi plan. Mamy wszak kwiecien. Jesli 4 zl wytrzyma to powinno byc OK.