Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem, że będzie dobrze - skoro tak piszesz.
Wiem też, że dziś przemieliłem 3000 akcji na ORLENIE i przy inwestycji 150 tyś złotych urobiłem około 9000 złotych w ciągu kilku godzin. Nie chodzi o przechwalanie się - mam po prostu trochę doświadczenia, a przy okazji i dużo szczęścia. Kilka dni z rzędu tak mnie się udaje odrabiać "straty"
Na GKI póki co widzę osuwający się kurs i to przez kogoś kogo kiedyś na tym forum nazywaliśmy "sypaczem". Kiedy skupię "kilka akcji" to on znów wystawia zlecenie na sprzedaż 4000 sztuk.
A zatem...nie będę dalej kupować GKI, bo wolę kręcić kółka na WIG20. A to co mam to nie sprzedam, zachowam na lepsze lata.