Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiem, że piątek i nie powinno.sie otwierać pozycji przed weekendem, ale jak zobaczyłem Dax po 9600 to nie wytrzymałem myślę o setup 9500 do 10250 w przyszłym tygodniu. Z ropą narazie odpuszczam teraz nie ma dna, może inaczej nie ma nawet pod co grać, zapasy nie schodzą, Rosja i Arabia narazie bez przełomu, a aktualnie wszystkim pasuje tanie ropa że względu na niższą presję inflacyjną. Pierwsze jaskółki o opanowaniu wirusa w USA czy Europie zapewne będą dobrym momentem na rozegranie, może wówczas i Trump wkroczy do akcji, jak zapowiadał. Jesteś jeszcze na GTS czy 01 ? Tam też skupuje, ale jednego sobie nie podaruje, że mało kupiłem boinga, bałem się, że dostanę na kursie USD/Pln, ale warto było 80% :) minus kurs walutowy. Będę obserwował ten infoscan czy jednorazowy skok czy dalej grzanie. Obroty 500k to dla mnie trochę za mały sygnał, żeby wchodzić.