Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czosnek, boję się że de facto jest to pytanie: Czy mam tam wchodzić jeszcze Wers, czy nie?
Nie odpowiem Czosnek :(. Tak owszem, rozmawiam tu z Reznorem o różnych swoich pomysłach inwestycyjnych, bo wiem że gdyby Infoscan w poniedziałek upadł, to Reznor który jest graczem, nie napisze: " łe he he he, ale z ciebie pała wers. Ile uwaliłeś matole???" - a to jest norma tego forum. Reznor, jest graczem, wie że straty są nieuniknione, i że jest to całkowicie normalne. Każdy kto mierzy się z rynkiem i walczy, wie że nie można mieć stale racji. Strata jest wpisana w tę zabawę.
Dlatego nie opowiem o swoim stanie posiadania tych akcji, przepraszam. Musze wyciągać wnioski z doświadczenia z tego forum.
**** jeśli natomiast chodzi o spółkę Infoscan, to jakiś miesiąc temu na tym forum, w rozmowie z kimś pisałem że ich obserwuję. Był tam zarzut kogoś, że cały NC to syf i ruletka, a Infoscan akurat miał jakąś korektę wzrostową.
Poczytaj o spółce, popatrz gdzie jest fundamentalnie, gdzie jest technicznie. Najważniejsze tam są list intencyjne zamówionych urządzeń, popatrz na kraje i na ilości. Poszperaj o WDA i zobacz dlaczego to się nie udało. Zbadaj branże, konkurencje. Kupa roboty z tym :).