~Inwestujemypl

Transek dobrze że z nas dwóch ty się przynajmniej znasz na falach Nie mogłem sprzedać po 5,7 bo na IKE inwestuję długoterminowo ....Zapomniałeś że tak nagłe spadki nie były na giełdzie od kryzysu w latach 20 i rynek w popłochu olał fale.Chciałem przynajmniej utrzymać trend wzrostowy ale niestety pomimo włożenia znacznych środków w konto inwestycyjne bo cena 3,7 to dla mnie była super cena zakupu lepsza niż kupno mieszkania i była szansa obronić kanał wzrostowy to niestety się tak nie udało bo tylko ja byłem kupującym a reszta która teraz psioczy mogła sprzedać i sprzedawała.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.