Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
oldboy mam symbolicznie 6 k, i 2,5k mls po 21,5, wiekszos mam na plw od 270 zł i obserwuje
ale pisze tutaj bo mam akcje:), ale dlaego tez ze jestescie mega pozytywni i kulturalni
a na innych spolkah spadnie, panika uroslo, upiłem zarobiłem a teraz niech lecii pełno oszołowmów i milionerów
moze to wynika z tego ze tesgas i mls dostały mocno w d.... i jeszcze nie odrobily znacznie tego np mls z 35 i jest po 23,4 wiec duzo do odrobienia