Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No jasne. Zgadzam się. To ta cisza mnie drażni najbardziej. W związku z epidemią to przydałoby się jakieś oświadczenie tak dla uspokojenia, bo nie ważne ile ludzi tu siedzi, ale jacyś są. Poza tym, WZA, jeśli chodzi o te spotkania. Sam dobrze wiesz, jak wyglądają odpowiedzi na te pytania. Tak, tak jest dobrze, robimy itd. - Ale nic tam nie jest doprecyzowane w stylu tu i tu, teraz, albo wcale. Trzy razy już byłem na ID i zawsze mnie to uderzało. Świetny nastrój, dobrze to wygląda, ale chwila, chwila ... przecież ja to wszystko już wiedziałem, nie powiedział mi nic nowego i konkretnego. Ogólnie myślę, że AFHOL wyjdzie z kryzysu dzięki dywersyfikacji, o ile w firmie jest taka sytuacja jaką przedstawia zarząd. Ale kiedy ruszymy dalej? Oj to ciężko powiedzieć