~jack

Wszystko się zgadza ,ale kto ma wygenerować wzrosty ??? ostatnio sporo dobrałem bo cena promocyjna do wyników !!! Jak brałem to i obroty były a teraz co się dzieje ?. 1 tr. 50 szt. NIC kompletnie się nie dzieje. Bez popytu zero wzrostu bez znaczenia wyniki ,technika itd. tu nic nie działa od wielu lat. A ten kurs to SKANDAL i istny cyrk. JWC to jedna z wielu moich spółek jednak mam sporo tego Badziewiaka. Cena 5 jest dla mnie jak najbardziej odpowiednia- ba! nawet 4 wystarczy. Nie oddałem po 5,20 i to był m.błąd. W najczarnirjszych snach nie przewidziałem tego SYFU jaki teraz mamy. Mimo to nie oddam poniżej 5,20 chyba ,że złodzieiskooo mnie zmusi wykupem- przymusowym ,który może zrobić kiedy tylko zechce. F.F. wynosi niecałe 2,50 % i jest za duże na dywidendę. joSSek całą kasę chce dla siebie i to z czasem zrobi jak zostaną śladowe ilości na GPW. Różne sztuczki widziałem ,ale ta K.... jest mistrzem w krętactwie i okradaniu akcjonariuszy. Brak słów ,gdzie KNF ,URZĄD SKARBOWY ??? za zaniżanie podatków przez fikcyjne sprzedaże np. działka za część wartości w celu obniżenia kursu akcji. CYRK / CYRK.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.