~pg

mówiłem że drukują i będa drukować i zrzucać z helikopterów kasę te plany były juz od upadku lemana, bufet na rację na inflację już tylko akcje nie zadłużonych firm ccc nie tykaj . Au juz nie dogonisz i nie doganiaj bo trafisz jak nie na złodziei to cwaniaków którym "przypadkiem" nie wyjdzie biznes i upadną i ani kasy ani złota już nie zobaczysz , od dłuższego czasu au jest kupowane niejako w ciemno ale to było kilka dni do tygodnia za 45 dni jak obecnie wszystko się może zdarzyć , znajdz jakiegoś fachowca w BM i kup sobie etefy na ropę czy inne surowce które w dobie inflacji porosną jak sie już uspokoi , ponadto jak masz kase i to kup sobie nowe auto jak ci potrzebne nie potanieje a czas na kupno doskonały , a jak nie masz kasy na male auto to nie masz problemu . Problem mają ci co maja powiedzmy pół banki dwa samochody i trzeci im nie potrzebny bo i tak jeżdżą jednym na zimę drugim na lato , wieć się nie przejmują kup sobie tak jak ja wranglery na wyprzedaży bo raczej będą droższe za pól roku . Ja sobie kupiłem 3 pary czarnych zawsze to uniwersalne w takich czasach pasują do czarnych butów wiec i tu rodzina może ciąc koszty , a jak przeżyjesz w sam raz masz do roboty na kolei jak pisałeś

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.