Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Lisek, zrozum jedno, scenariusze pisane w styczniu mogły się zakończyć jak sars czy inne grypy. Włosi dali ciała i się rozniosło,bo jednak gdzie indziej zachowywano ostrożnosć.... Stad prośba o odrobinę pokory:) 10% zgonów nie,bo statystyki pokazują wykryte przypadki, więc dolicz do tego 30% bezobjawowych... wrózysz z fusów odrobinę, bo to przyroda decyduje...i nie potrzebnie siejesz panikę, tylkp tyle. Ja sam tez czekam na gotówce i chcę kupić trochę zlota/lepiej późno niż w ogóle/, oczywiscie zostalo mi tez cos akcji, ale na sprzedaż juz za późno wg mnie..../może się mylę?/ Więc jedynie prośba o dobieranie odpowiednich słów, mniej nacechowanych....i zobaczysz jak wiele sympatii się pojawi kolejOrzu!...choć nie chce mi się w to wierzyć, że nim jesteś:)) pozdrawiam