~nicpon

Zwykle nie czytam forum, ostatnio jednak mam troche wiecej czasu i tutaj jestem. Filozof szanuje Twoja osobe, jestem tez akcjonariuszem platige i nawet ostatnio troche odbudowalem portfel, ale niestety nie zgadzam sie z Twoja argumentacja odnosnie koronawirusa, jesli epidemia nie zostanie opanowana na swiecie platige mocno na tym oberwie i juz uzasadniam:
1. Epidemia uderza we wszystkie parki rozrywki- platige widzial tu dla siebie nisze, wyskokomarzowe filmiki dla parkow
2 branza filmowa- cale hollywood stanie, bo wysokobudzetowe produkcje nie zarobia w kinach w ktore beda zamkniete, branza od efektow specjalnych bedzie walczyc o takich graczy jak hbo czy netflix, a wowczas platige moze nie pozyskac kontraktow kiedy netflix bedzie mial armie film na wlasnym podworku, nie wykluczam ze wtedy tez wlaczy sie patriotyzm lokalny- mamy kryzys ratujmy swoje firmy
3. jesli epidemia bedzie sie przedluzac wowczas taki netflix odczuje masowy odplyw klientow- ludzie zrezygnuja ze wszelkich dobr i przyjemnosci byle zapewnic byt podstawowy lub srodki na kolejna rate kredytow
4. reklama - i znow mamy syf- kryzys wymusi ciecia na firmach a reklama idzie pierwsza pod noz
5. eventy i imprezy typu otwarcie mistrzostw, mecze mba czy inne prestizowe projekty w ktorych uczestniczylo platige- caly dzial eventowy idzie na bezterminowy urlop, bo eventow nie ma

wiec na koronawirusie wszyscy beda przegrani....
p.s. jakies uwagi?

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.