Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeśli o mnie Kolega PG pyta to ja jak mówiłem pare tygodni temu, sprzedałem wszystkie akcje w tym Livechata i jestem nadal na gotówce :)
Livechata sprzedałem po ok. 47,50 zł i nie żałuję, teraz przyglądam się pod kątem zakupu dwóm gigantom bankowym PKO BP i Pekao SA, które są warte grosze i pewnie je kupię za jakiś czas, żeby za dwa - trzy lata sprzedać ze 100% zyskiem, ja zawsze kupuję dobre spółki na długi termin Livechata trzymałem prawie 3 lata, wcześniej m.in. PZU przez rok od kwoty 25 zł/akcja do prawie 40 zł :)
Co do LVC to tak jak pisałem, dobre fundamenty, silny dolar i dobre produkty, które w przyszłości jak ludzkość upora się z wirusem na pewno spólce dadzą świetlaną przyszłośc, ponadto przypominam że sam tutaj pisałem na temat Livechata zawsze dobrze, ale ważne żeby nie zakochiwać się w posiadanych akacjach na całe życie, tylko na nich zarabiać spore pieniądze :)
Ponadto w kryzysie który będzie za chwilę lepiej mieć w portfelu duże i silne spółki, przynajmniej wg mnie, ja pamiętam jeszcze kryzys z 2008 - 2009 roku i ile potem można było zarobić na przecenionych blue chipach.
Pozdrawiam inwestorów :)