Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
I jeszcze jedno
Policzyłem w zeszłym roku od stycznia do września 2019 wg raportów było pobrań 55,5mln. Przychody od stycznia do września 2019 były w kwocie 1.469.000,00zł . Czyli daje to na jedno pobranie 0,026zł .
Czyli jeżeli brać analogicznie liczbę pobrań to w styczniu przy tej kwocie byłoby 150.800,00zł
w lutym - 161.200,00zł
To by dawało większe pieniądze niż podawałem. Czy tera lepiej przeliczyłem? Zakładam, że dolar też jest droższy więc będzie trochę więcej w każdym miesiącu.
Zastanawiam się jednak czy jest pod co wkładać pieniądze.
Jeżeli nowa gra płatna chwyci to jasne, że kurs musi pójść do góry ale wiele osób pisało że raport pobrań za dwa miesiące jest super a on nie bardzo odbiega ilościowo od raportu pobrań za styczeń i luty w zeszłym roku.