Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jakie rozne zdanie smieszny czlowieku. Ja stwierdzam realia, a ty gdybasz. A realia sa takie ze moja karta jest caly czas aktywna i moj pracodawca nie ma prawa jej dezaktywowac, gdyz jest ona częścią mojej umowy (benefitem wlacznie z swiadczeniem medycznym w luxmed). Za karte, jak i świadczenia medyczne luxmed nie pnosze zadnych kosztow. Multisport obejmuje obiekty w całej Polsce, jak, scianka, yoga, karate, tenis, squash, kursy tanca, siłownie, baseny. Te dwa ostatnie sa wyłączone do 25 marca tylko na terenie Warszawy. W pozostałych regionach nie ma zadnych ograniczen.