Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Oldboy jest szefem i glownym analitykiem gazowym i solarowym. Ja jestem od H2 story. Mam swoja nisze. Edukuje i czekam na sternika tej lajby. Ktos musi wziac ten ster w koncu. Swig mega mega wyprzedany. Mialbym 2 nieruchy to jeden bym zastawil i kupowal kupowal tematy bezwirusowe. To bedzie mega hossa. Mowie wam. Dobra ide na basen. Jutro robota wiec sie odezwe wieczorem. Poczytajcie to co dzisiaj linkowalem. Mega ciekawe