Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
A ja myślę wprost przeciwnie, MLSS zachowuje się dość stabilnie, nie skacze po 15% w jedną i w drugą. Ja osobiście uważam, że trend wzrostowy został przerwany i teraz już tylko umowy mogą popchnąć notowania dalej, rynek jest rozchwiany a wirus dopiero rozpoczyna zbierać żniwo w USA.Trump rzucił parę haseł i czary mary robimy rajd na północ, to tak nie zadziała, moim zdaniem on daje szansę wycofania się grubszemu kapitałowi, ale to tylko moja skromna teoria.