Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tak. Tylko skokowo podchodzę i spier.dalam. Dziś DAX na S do 10300 i pauza. SP500 nie tykam póki co. Czekam do posiedzenia o obniżce stóp. Trochę Ropy wziąłem na Long w poniedziałek ale też już mnie tam nie ma. Nadal trzymam złoto. Co do GPW to zdanie mam inne. Uważam że dobrze by było jakby zawiesili ale na kilka dni. Serio. Ludzie by się trochę schłodzili. To jest dzicz, która bez opamiętania rzuca wszystko i ucieka. Nie wiem gdzie WIG20 się zatrzyma, bo to zależy od opanowania tego wirusa. Podobno Chiny już uwolnione i zaczęli dziś exportować. Dla mnie 1250 na WIG20 jest całkiem realne. Pytanie tylko co najbardziej stanieje? Fotowoltanika odwaliła niezłe dno. Co do zamknięcia w domu to dziś kurs CDA wzrósł w porywach 20proc. - czyli spekulanci nie próżnują :). Co do zakupów typu tauron i orlen, to jest bardzo tanio, co nie znaczy że może być taniej :).