~oloo

Zarazonych raptem 100tys ludzi na calym swiecie:

W. Buffett

ja myślę, że cała ta nagonka na koronawirusa to przygotowanie świata pod kilka scenariuszy
jako, że wazni tego świata są bardzo zaradni i ekonomiczni, upieczonych zostanie kilka pieczeni na jednym ogniu

1. jak byk widać, że gotówka ludzi zaczyna parzyć, bo przenosi bakterie. nie ma i nie było lepszego fejka na to, żeby ludzie sami oddali gotówkę w zamian za zegarek, komórkę czy kartę
2. usadzenie kilka gospodarek w białych rękawiczkach – bez wystrzelenia jednej kuli
3. chaos na świecie przyczyni się znowu do tego, iż jeden rząd, jedna religia jeden gubernator… to lepsze posunięcie
4. systemy zadłużenia i emerytalne ledwie zipią. śmiertelność powyżej 60 lat 90%. czegoż można chcieć więcej?

także niech mi nikt nie wmawia, że ta pandemia żyje swoim życiem… he he

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.