Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Aha... dzisiaj po pracy w Krakowie zszedlem do Zabki i poprosiłem 200 ml zubrowki. ...a facet mi mówi, prawidłowo. ..trzeba się jakoś odkazic :) i mówi, za 2.wa miesiące będzie po krzyku. Qi@wa facet/sprzedawca w Zabce i taki mądry. A tu inwestorzy podobno oblatani w ekonomii i historii gpw i tuzowie biznesu. Zadziwil mnie Pan z Żabki swoją mądrością. ...wódka spozyta, jutro nowy dzień, a za 11 dni wiosna :) game over z komentarzami for today. Zdrowy rozsądek. Choć wiem, że na tej panice dużo baaardzo. ...dużo parę osób zarobi. Jak zawsze. Pozdro. I kontynuując zdrowia życzę. ..przede wszystkim umysłowego. :)