~Stolnik

skąd wiesz że nigdy nie byłem na wza ? nie mam zamiaru cię przekonywać, co najwyżej porozmawiać , ja nie zmienię zdania , ty również o tym kto ma rację decyduje kurs. powtarzam a po raz ostatni, nie twierdzę że platige to zła spółka, twierdzę, że obecny kurs nie jest okazją do kupna, o tym mówi sytuacja techniczna nie ja. Nasłuchałem się już tyle razy o sytuacji fundamentalnej różnych spółek, których właściciele, zarząd czy kto tam jeszcze chwalili się wskaźnikami, a technicznie byli w d. , że już na to nie zwracam żadnej uwagi. Tylko technika. Ok, jeśli masz rację i fundamenty są jakie mówisz, nie ma bata aby technika tego nie pokazała, aby nie zmienił się trend. wtedy owszem kupię akcje. Na razie tylko obserwuję, nic więcej. Życzę powodzenia, będzie ci potrzebne

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.