~Stolnik

@fanpli "jeśli chcesz być wiarygodny, a nie postrzegany jako troll, to poprzyj swoja tezę o trendzie i słabych fundamentach pli jakiś dowodem" kurs spada bezustannie od 85 zł do obecnie 17 i ty chcesz dowodów ? raczysz żartować ? czym ty się kierujesz rozbijając trend na 12 miesięczny , 3 miesięczny i po co ? sugerujesz się sma ? nie dziwię się , że nadal nie wiesz o co chodzi. Kieruj się nadal sma, roe urojonymi fundamentami i sugestiami a potem dziw się na forum, że cena spada a ty nie wiesz o co chodzi. Chodzi o pieniądze, albo coś jest tanie albo drogie , być może nagle okaże się , że zawarli super kontrakt, dostali udział w produkcji albo kasę na następny sezon, wtedy cena wyskoczy w górę. Ale do póki nie zmieni się obraz spółki technicznie ja uważam, że nie ma co wchodzić , bo jest nie najlepiej mówiąc eufemistycznie. nie życzę akcjonariuszom spadku i straty, ot stoję z boku i obserwuję co dalej jedną z kilkunastu spółek, nie dotknę tego powtarzam jeśli nie zmieni się technicznie. Dodam też, że obwinianie innych za swoje nietrafione inwestycje jest co najwyżej dziecinadą a o to cię nie podejrzewam dlatego sugestie o trolowaniu czy ignorancji puszczę mimo uszu. Jeśli tak bardzo zależy ci na spółce to wytłumacz mi co ty jako obecny akcjonariusz masz z tego, że będzie emisja motywacyjna dla zarządu ? i po ile ? twoje akcje zyskają na wartości ? czyim kosztem się to odbywa ? I jak to jest , że spółka nie zarobiła dotąd na serialu który jest hitem ? a może zarobiło tylko kilku panów na umowach producenckich i łapiąc kolejne projekty, zamiast spółki , ja tego nie wiem, może ty mi wytłumaczysz ?  

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.