~But_Manitou

Komu ty te bajki, leszczu, opowiadasz... Kolejny troll-gawędziarz, który jak zwykle po fakcie opowiada, jak to on na dołkach kupował na górkach oddawał. Buahahaha...

Anyway, co do "Pokaz mi kto nie stracił na coronavirusie, szorciarze ?". Ja nie straciłem. Bo BAH nie spadł z powodu koronawirusa - obecne poziomy to efekt działania OFE-rmy, oraz obecnej sytuacji firmy, a w żaden sposób nie wirusa czy ropy (i o tym pisałem już we wcześniejszych, m. in. wczorajszych, komentarzach, no ale nie dziwię się, że mając jeden zwój we łbie, nie zrozumiałeś słowa pisanego). A ponadto w zeszłym tygodniu na odbiciach - i niewielką kwotą, paru tysięcy, bo tylko tak dla kompletnego sportu - zarobiłem 7,5% na JSW i 9% na EkoExporcie (i mogę ci nawet zalinkować odpowiednie wątki na forum Bankiera, w których o tym pisałem, przed faktem, a nie jak ty, po fakcie, kiedy każdy jest mądry). Bo trzeba wiedzieć, kiedy wejść, lemingu.

Teraz zaś się wstrzymałem z zakupami w poniedziałek na koniec sesji, bo choć kusiło przynajmniej kilka spółek, to sądziłem, że jeszcze dzisiaj i może w środę będzie zjazd. A tu odbiło... Więc siedzę na BAH i na kasie. Bo BAH jest na długi termin i na tym się ewidentnie nie straci, a dziś nie ma co kupować, bo jeszcze nie wyszliśmy z lasu. O ile wołodia szybko się połapie, że przegrał, i podkuli ogon w przypadku ropy, o tyle koronawirus to jest gigantyczne zagrożenie pandemii (Więc nie licz na to, że "Wszystko będzie się powoli obracać w druga stronę".). I to niemal pewnej (w zasadzie z matematyczną pewnością można to wyliczyć). Dlatego dziś w nic nie wejdę - obserwuję rozwój sytuacji. I tak to się, chłopcze, robi. Widzisz? Ale to nie twoja liga... Ty sobie najwyżej możesz potrollować na byle forum, trzepiąc się do komentarzy o "zwale i bankructwie BAH-a", którego przeca "nawet po "pińdziesiont" groszy byś nie wziął" (zaczynam podejrzewać, że cię, trans nie wiadomo co, prezes BAH-a wykorzystał i ci nie zapłacił, albo że odżałować nie możesz, że na relację z nim nie masz co liczyć, i stąd ta twoja wielomiesięczna frustracja na temat spółki, bo gdzieś musi to, co w tobie siedzi, znaleźć ujście...:P).

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.