Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie łamie się bardziej myślę, co tu obstawic, kupiłem dzisiaj Orlen po tym tapnięciu na ropie, masakra miałem L postawione, ale cóż pojechali po całości. VAR też kupowałem i nawet musiałem długo czekać przy 1,85 lub 1,90, ale przytulilem. Masz rację z tym do prezesa o info tylko pytanie czy nie lepiej nie wysłać na skrzynkę. Myślę, że forum raczej nie czyta. Miałem jechać na fxcuffs , ale chyba odpuszczę za dużo się dzieje i być może odwołają przy aktualnej sytuacji. Ma szczęście spółki gamingowe się trzymają, więc takiej posuchy nie mam, ale 01CYB dostał ostro w palnik. O dziwo gaz mi odbija dzisiaj i to całkiem sporo. Zdrowia życzę i wytrwałości wszystkich inwestorom